سـرپرست بیـمارستان شـهید آتشدسـت نهبندان منصـوب شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی محمد مهدوی مقدم را به عنوان سرپرست بیمارستان شهید آتشدست نهبندان منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به محمد مهدوی مقدمآمده است:

احتراماً؛ بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی و پیشنهاد معاون محترم درمان دانشگاه بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست بیمارستان شهید آتشدست نهبندان» منصوب می گردید تا برابر مقررات زیر نظر اینجانب و با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان و ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات درمانی موفق و مؤید باشید.

منبع:
بیمارستان شهید دکتر احمد آتشدست نهبندان
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/09/19
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت