به مناسبت هفته دولت و همزمان با حضور استاندار در شهرستان نهبندان چند طرح درمانی بزرگ بیمارستان شهید دکتر آتشدست به بهره برداری رسید.

در پنجمین روز از هفته دولت استاندار خراسان جنوبی آقای معتمدیان به همراه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جناب آقای دکتردهقانی و نماینده محترم مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان شهرستانی با حضور در بیمارستان شهید دکتر آتشدست نهبندان چند پروژه بزرگ سلامت محور را افتتاح نمودند.

دستگاه سی تی اسکن بیمارستان با اعتبار 30 میلیارد ریال و احداث ساختمان مرکز تصویر برداری بیمارستان شهید دکتر آتشدست که عملیات احداث آن از سال 95شروع شده بود و برای تکمیل آن 10 میلیارد ریال هزینه شده بود از جمله طرح های مورد بهره برداری امروز بودند.

امروز همچنین با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در بیمارستان شهید دکتر آتشدست دستگاه سونوگرافی داپلر رنگی بیمارستان با اعتبار 5 میلیارد ریال بهره برداری رسید.

جمعیت برخوردار از افتتاح پروژه های سلامت محور امروز بیش از 55 هزار نفر از جمعیت شهرستان نهبندان و حومه خواهند بود که با مراجعه به بیمارستان شهید دکتر آتشدست از این امکانات استفاده خواهند کرد.

منبع:
بیمارستان شهید دکتر احمد آتشدست نهبندان
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/06/06
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت